កំណត់សំគាល់
1.ព័ត៌មានអំពីការប្រើប្រាស់ឱសថនៅអំឡុងពេលបំបៅដោះកូន
2.ការវាយតម្លៃសុវត្ថិភាពចំណីអាហារ និងឱសថ នៃវិទ្យាស្ថានជាតិ (National Institute of Food and Drug Safety Evaluation) នៃក្រសួងសុវត្ថិភាពចំណីអាហារ និងឱសថ (Ministry of Food and Drug Safety)
<!--?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->
※ឯកសារនេះ ត្រូវបានផ្តល់ជូនការវាយតម្លៃសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ និងឱសថរបស់វិទ្យាស្ថានជាតិ (National Institute of Food and Drug Safety Evaluation)។ ឯកសារត្រូវបានបកប្រែដោយវិទ្យាស្ថានកូរ៉េ សម្រាប់ក្រុមគ្រួសារសុខភាពល្អ Korean Institute for Healthy Families (ការិយាល័យកណ្តាលសម្រាប់ការគាំទ្រក្រុមគ្រួសារពហុវប្បធម៌ (Headquarters for Multicultural Family Support))។