កំណត់សំគាល់
1.ជំងឺរលាកច្រមុះអាល់ឡ័រហ្ស៊ី
2.ការវាយតម្លៃសុវត្ថិភាពម្ហួបអាហារ និងឱសថនៃវិទ្យាស្ថាន នៃក្រសួងសុវត្ថិភាពម្ហួបអាហារ និងឱសថ ជាតិ
※ឯកសារនេះ ត្រូវបានផ្តល់ជូនការវាយតម្លៃសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ និងឱសថរបស់វិទ្យាស្ថានជាតិ
(National Institute of Food and Drug Safety Evaluation)
។ ឯកសារត្រូវបានបកប្រែដោយវិទ្យាស្ថានកូរ៉េ សម្រាប់ក្រុមគ្រួសារសុខភាពល្អ Korean Institute for Healthy Families
(ការិយាល័យកណ្តាលសម្រាប់ការគាំទ្រក្រុមគ្រួសារពហុវប្បធម៌ (Headquarters for Multicultural Family Support))។